Kajsavisual_instagram_1

Veckans instagramcrusch; @kajsavisual

Nu är det dags för lite instagramföljtips igen – möt @kajsavisual aka Kajsa Hagelin! Vi kan väl säga så här – detta är inte bara en instagramcrush, vi har kärat ner oss totalt i Kajsas helt otroliga illustrationer som inom alldeles kort går att köpa hos oss på Vintagefabriken. Vi längtar så mycket! Plus att hon är en extremt trevlig och kreativ person. Vet inte riktigt var en ska börja att radda upp allt fantastiskt som hon tar sig för.

Kajsa har nyligen flyttat hem från Berlin där hon i några år har bott med sin man och två barn. I hennes feed den senaste tiden har otroliga loppisfynd raddats upp som sakta men säkert placeras ut med fingertoppskänsla i den nya bostaden i Eskilstuna. Som om detta inte vore rafflande nog att följa, har Kajsa ett sommarhus to die for! Där renoverar de själva rum efter rum på ett sätt så att det tåras i ögonen, så fint blir det. Självklart är hon också en mästare på att sy, så tjusiga outfits till minisar bjuds det på, samt en stor portion barnrumsinspo. Ja ni hör ju, det bästa av allt i ett och samma instagramkonto! Så, om ni inte redan följer – in och följ bums på @kajsavisual! Lite så här kan det se ut:

Kajsavisual_instacrush_Lovelylife

Kajsa med minstingen Melker.

Kajsavisual_instacrush_Lovelylife

En av alla de makalöst vackra illustrationer som inom kort kommer att finnas exklusivt hos oss på Vintagefabriken <3 Håll utkik på vår instagram (@vintagefabriken) och glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter först av alla!

Kajsavisual_instacrush_Lovelylife

Stämningen i bilderna och harmonin i färgskalan.

Kajsavisual_instacrush_Lovelylife

Illustrationer av Kajsa i perfekt färgkombo med kruka från Vintagefabriken.

Kajsavisual_instacrush_Lovelylife

En del av barnrummet i nya bostaden med det perfekta kläd/leksaksskåpet och lampan som får det att kännas så där sagolikt som en bara älskar när det kommer till barnrum.

Kajsavisual_instacrush_Lovelylife

Barnrummet från sommarhuset har mestadels inretts med möbler som redan fanns i huset. Kolla in den där lilla citrongirlanden som hänger ovanför sängen. Naturligtvis hemmasnickrad av pysselproffset Kajsa själv. Skulle gärna lägga en beställning om det gick!

Kajsavisual_instacrush_Lovelylife

Nej men bara världens kanske finaste tvättstuga(!) i Kajsas sommarhus.

Kajsavisual_instacrush_Lovelylife

Toaletten är också lite av en dröm! Med återanvända möbler som redan fanns i huset som bara har fixats och fräschats till med en vacker gråbeige kulör. Vill kopiera rakt av till den trötta standardtoaletten hemma hos mig (Louise).

Kajsavisual_instacrush_Lovelylife

Och det bara fortsätter med finheterna i all oändlighet, gah! Här är det renoverade köket som också är så där perfekt på alla sätt och vis. Loppisfynd på hyllorna, porslinsho, pärlspont (älskar pärlspont!) på väggarna och ett Ikeakök som fått en personlig touch med vacker handmålad kulör och handtag från Byggfabriken. Apropå Byggfabriken är det vår nya granne på Roslagsgatan där vi numer har vårt lager och kontor hos Betonggruvan. Fullständigt livsfarligt för plånboken, finns så mycket villhöver fint där!

Kajsavisual_instacrush_Lovelylife

Tack snälla Kajsa för att du förgyller instagram med din kreativitet. Ser fram emot att fortsätta följa dig och din fantastiska värld!

Psst. Gillar du det här inlägget? Ge oss gärna lite kärlek genom att klicka på hjärtat eller slänga iväg en kommentar. Det uppskattas mycket!

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.