kajsa visual prints vintagefabriken webbshop_-5

En av de finaste sakerna med vårt jobb

Det här inlägget innehåller kan innehålla reklam för vår egen verksamhet.  

Som många av er kanske vet driver vi – förutom denna blogg och vår stylingverksamhet – också butiken Vintagefabriken ihop. Sedan i augusti har vi valt att satsa på 100% webbshop Vintagefabriken.se och även om det var ett väldigt läskigt beslut känns det, så här drygt en månad senare, som helt rätt grej. Ibland bara måste man våga hoppa och ser var man landar. Inte sant?

Förutom att vi båda två ska få vårt andra barn snart (!) så känner vi att vi behöver fokusera på de projekt i vårt företag som hjärtat slår lite snabbare för. Och vår webbshop är helt klart ett av dem!

En superrolig sak med att ha lite extra tid över är att vi kan förverkliga flera av de projekt vi haft på önskelistan sedan länge – och ett av dem har varit att ta fram en unik kollektion med prints ihop med illustratören Kajsa Hagelin/Kajsa Visual.

Vi fullkomligt älskar Kajsas sätt att måla i allt ifrån de färger hon använder till tonen och känslan hon förmedlar och kunde inte vara mer stolta över den här kollektionen som lanserades för 1 vecka sedan!

Om ni följer oss på Instagram (@vintagefabriken) kanske ni sett den? Ända sedan vi startade Vintagefabriken får drygt 6 år sedan har detta varit en av de roligaste saker vi vet med att driva den. Att vi kan skapa vackra och unika saker ihop med andra kreatörer och vara med från början till slut i processen.

 

Ingen chef som ska tycka till om massa saker och ingen på ekonomiavdelningen som tar ner oss på marken haha. Bara ren och skär vilja, kreativitet och en övertygelse om att det vi tycker om och brinner för kommer även andra att tycka om.

Vi är så glada och tacksamma över att det blev bra även denna gång!

Nyfiken på att kika på kollektionen med Kajsa Visual? Klicka här för att se hela!

Psst. Skriver ni upp er på vårt nyhetsbrev ger vi också 10% rabatt på ett helt köp.

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny