diyblomlampa4

DIY: Drömlampan

 

Ni har varit så väldigt många som har hört av er att ni har haft svårt att hitta mitt inlägg om min DIY-blomlampa. Vilket är helt förståeligt, eftersom jag nyligen bytt bloggportal. Tekniken har strulat lite för mig, så jag har inte riktigt lyckats publicera om det inlägget här på Lovely Life tyvärr. Men! Det ligger ju kvar på gamla bloggportalen, så HÄR kommer helt enkelt en länk dit. Det är bara att klicka sig vidare så kommer ni dit; till inlägget med beskrivning på hur du gör din alldeles egna blomlampa!

Det hela är en enkel steg-för-steg beskrivning med bilder på hur man gör för att få till en egen lampa. Dessutom med en komplett inköpslista på var du hittar materialet som behövs. Jag vet att det har pysslats en hel del sådana lampor sedan jag la ut beskrivning på dem, vilket känns så galet roligt!

På senare tid har jag även gjort en beige-rosa variant av min lampa, utav vitt spilltyg som jag helt enkelt har färgat själv med avokado. Ja, ni hörde rätt; avokado! Hur det blev kan du kika på i det HÄR inlägget. Visst känns lite extra fint och unikt att kunna skapa sina alldeles egna färgnyanser?!
Och ni som pysslar en lampa, jag hoppas att ni vill tagga mig så att jag får se alla vackra skapelser. På instagram heter jag @leitntosinspiration och där har jag gett DIY-lampan en alldeles egen hashtagg, där alla vackra lampor samlas så vi kan inspireras av varandra. Alla blir ju unika! Så pysslar du en lampa, tagga mig @leitntosinspiration och använd hashtaggen; #diyblomlampapå instagram så hoppas vi att vi får en fin samling där. Stort lycka till och pyssla på!
7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Men wow vad fin!! Vågar man testa tro?? ?

    1. Åh tack! ? Ja men det tycker jag! Inte alls särskilt svårt och den blir himla fin när denne klar. Lite extra kul sen att göra flera olika färger på bladen så man kan byta utseende på den ??

  2. Hej. Jag ser inte ditt gamla inlägg 🙁

  3. Hej! Så fin lampa! Jag vill verkligen testa på att göra en sån, men kommer inte in på den gamla hemsidan. Kan man få en beskrivning på något annat sett?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny