christams_star_diy04

Inspiration och tips på fina julpyssel att göra av papper.

Oj oj, så tiden springer iväg, tycker ni inte? Huvudet liksom bara snurrar och jag hinner ingenting om dagarna. Här har jag haft fullt upp med julpyssel, julklappsfix och jobb. För man skall ju hinna jobba också och där är det lite fullt upp just nu. Kanske lite extra i år, eftersom det är som det är. Man ska försöka vara så kreativ man bara kan för att lyckas lösa konstigheterna. Det gäller att försöka vända och vrida på varenda liten sten. För vi måste ju kunna sälja ändå, för att inte gå under. Det är utmanande och rätt utmattande. Men det är ju så för många av oss gissar jag. Det är bara att kämpa på.

Men häromdagen kom ett paket från bästa Linda och Louise på Vintagefabriken som lyste upp min tillvaro. Ett paket med massa vackra papper som jag blev tvungen att sätta saxen i på direkten.

Visst är det här småmönstade pappret så himla fint? En av mina favoriter, helt klart. Papperna funkar till så mycket, att pyssla girlanger, stjärnor och julgranskulor av. Eller att slå in små julklappar med. Jag brukar alltid göra egna tags/etiketter till julklapparna och det är dessa vackra papper perfekt till! Härom året gjorde jag ett jobb för Gotlands Hem och Trädgårdsmässa och då pysslade jag egna etiketter. Vill ni se hur man gör så kika HÄR.  

Visst är väl hemmapysslade julpynt det allra bästa?
Min lilla stjärna blev så vacker i det småmönstrade pappret. Jag fullkomligt älskar färgställningen på det här pappret!

Av de vackra papperna blev det bland annat en ny liten stjärna i min lilla stjärnfamilj. Söt va? Jag har inte fått ihop någon beskrivning än på den än, men jag har en ambition att göra det. Den som väntar på något gott osv. osv. Några enkla änglar har jag också fått ihop och faktiskt en annan stjärna som jag håller på lite, ni skall få höra hela historien om den en annan dag. Ifjol skrev jag ett inlägg som heter “Fina DIYs att hänga i julgranen”. För hemmagjort julpynt är det bästa tycker jag. Bland annat så snodde jag ihop några av dessa vackra snöflingor:

Nu ligger saffransdegen på jäsning. Köksbordet är till bredden fullt av pyssel och ena adventsljusstaken behöver pyntas. Barnens adventskalender måste jag få upp ikväll på något vis, för de får ju ett litet paket varje advent istället för den klassiska 24 små paket. Men det skall nog bli advent även hemma hos oss ändå. Kanske skall jag ta och binda mig en krans nu när degen jäser?

Klicka gärna på lilla hjärtat här nedan om ni gillar det ni läser. Så jag vet vad ni gärna ser härinne hos mig.

101
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Linda

  Så himla fint! Vad roligt att du tyckte om våra papper!

  1. Linnea

   De är fullkomligt magiska att få pyssla med! Tack snälla för dem!!

  1. Linnea

   Visst är de! Tack snälla du!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.