2253

What Women Look Like

I samarbete med Kolla | kollashop.com

“Just trying to show the art of the female body”, står det på Amanda Ekströms Instagram (@tuggmotstand). Amanda är en fotograf som vill visa på att kroppen är fantastisk oavsett vad. Med alla celluliter, bristningar, bilringar och annat som hör kroppen till.

Igår släpptes kollektionen What Woman Look Like med bilder från henne via svenska företaget Kolla, som säljer premiumfotografier från fotografer och kreatörer världen över.

“Amanda Ekström felt something was wrong with the way women were being portrayed on social media. Too many “perfect” influencers with no stretch marks, flaws or rolls in their bellies. Rather than stay quiet, she made her voice heard through her collection called “What Women Look Like“.

För 4,5 år sedan födde jag barn och sedan dess har jag inte riktigt accepterat att kroppen har förändrats. Att magen är mer slapp och att jag har bristningarna på mage och höfter gör mig obekväm, men så ska det ju inte behöva kännas. Jag har ju fasiken skapat ett nytt liv, så kroppen ska ju hyllas och inte klankas ner på. Ibland är det lättare sagt än gjort, och jag är glad att det finns människor som Amanda, som påminner oss alla om att hissa istället för att dissa kvinnokroppen.

Bilderna här är bara ett urval från hennes kollektion. Hela fotokollektionen finns att se hos Kolla, spana in den där!
Använder du koden “Zanna20” får du dessutom 20% rabatt fram tills på onsdag den 21 augusti.

Vad tycker du som läser om kollektionen och budskapet? Jag säger bara; Heja Amanda!

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.