143BA78F-56D3-44BB-AFE6-02AF4A0C7254

Mot Lofoten

Imorgon bitti bär det av till Lofoten igen, för en fotoworkshop igen tillsammans med Way up North och Nordica Photography. Jag har längtat efter att få åka tillbaka ända sedan jag var där sist i april och jag är så glad att det blev av igen!

Jag åker från Umeå runt 06.00 imorgon tillsammans med en fotograf och två modeller. Vi kör upp till Kiruna för att hämta upp en annan fotograf och sen är vi framme runt 21-tiden gissar jag.

Min kollega Kristina har sytt lite ny brudklädsel till fotograferingarna, och en av dem är en riktigt vacker, vadlång spetsklänning som jag längtar efter att få se på en av modellerna!

Jag är tillbaka i Umeå på torsdag natt igen, men lovar att dela med mig av lite bilder under tiden. 🙂 Följ mig också gärna på @zannametzer på Instagram där jag kommer att maxa med vyer från Lofoten under nästa vecka!

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linnéa

    Hej! Den där spetsklänningen är FANTASTISK! Hur får jag tag på den? Mvh Linnéa

    1. Zanna Metzer

      Hej Linnéa! Den här klänningen finns hos oss i Studio Sisters in Law i Umeå. 🙂 Den är storlek 36 och är uppsydd just för Lofoten-workshopen men kan givetvis säljas vidare. Om du bor i Umeå eller i närheten, så är du välkommen att komma förbi för att ta en närmare titt och prova. Annars kan vi alltid skicka den till dig om du betalar för frakt tur och retur ifall du vill ta en närmare titt! Skriv gärna till mig på zanna@sistersinlaw.se om du vill prata vidare om det. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.