IMG_0366

Framme i Lofoten

Igår morse lämnade jag hemmet 05.30 och kom fram till Lofoten vid 22.30 på kvällen. Sista 2 timmarna var riktigt jobbiga, då det var kolsvart, utan vägbelysning och älgar på vägarna. Fick tvärbromsa för en jätte-älg och efter det körde vi ganska lugnt. Idag har jag spenderat dagen med att hämta fotografer på diverse air bnb, handla mat till alla, hämta upp brudbukett hos florist och lämna brudklädsel till modell. Men nu är alla samlade och imorgon kl 04.30 ringer mitt larm, för att sedan sitta i bilen 05.30 påväg mot första fotoplatsen. Kommer vara trött, men det kommer vara värt det! Det vet jag sedan sist.

Första bilden ovan är tagen strax efter att vi lämnat Kiruna. SÅ fin sträcka!

Vi anlände medan det var kolsvart som sagt, och imorse när jag vaknade och tittade ut möttes jag av den här utsikten. Inte helt fel!

Innan vi åkte hem på taco-middag, letade vi lite locations och på onsdag återvänder vi hit för porträtt i solnedgången. Längtar!

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.