brudklänningar

Drömmiga brudklänningar och galamiddag på stadshuset

Om en liten stund tar jag och kollegan Kristina tåget tillbaka till Umeå efter att ha varit i Stockholm i nästan en vecka. Om du läst mitt tidigare inlägg i veckan vet du vad jag gjorde i måndags-onsdags (Way up North i Stockholm). Men efter det har det varit lite andra härliga äventyr.

I torsdags besökte vi Kolla som har öppnat en pop up butik på Sergelgatan 10, inne i gallerian. Just nu syns en Stockholms-utställning med prints från stadens alla hörn. Så många fina fotografier!

I fredags gjorde vi ett besök hos Abby Waits, ett svenskt brudklänningsmärke som nyligen öppnat butik på Kungsholmen. Jag och Kristina fick prova brudklänningar och imponeras över deras sortiment! Så mycket fint!

Efter att ha provat brudklänningar halva dagen, så var det dags att bege sig hem till hotellet för att göra sig iordning inför en galamiddag på Stadshuset. Det var Företagarnas gala, där bland annat Årets Unga Företagare och Årets Företagare korades. Det var en god 3-rätters middag, grym underhållning och härligt mingel.

Jag och Kristina hade såklart varsin tyllkjol från vår egen kollektion Ellen Marie Bridal. Jag matchade min kjol med en svart topp med organza-ärmar från Zara.

Men vi var inte de enda som hade tyllkjol från oss på galan. Programledaren Linda Syrén, som är marknads- och försäljningschef på Företagarna, var klädd i en ljusgrå tyllkjol från oss samt en custom made topp som Kristina sydde just för kvällen.

Så, det har varit en härlig vecka i Stockholm men nu längtar jag tillbaka till lugna Umeå och min familj. Har glömt hur hektiskt allt är i Stockholm. Att ta sig från punkt A till B blir en kamp bland alla stressade Stockholmsbor, haha!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linda

    Den grå klänningen var ju helt magisk!

    1. Zanna Metzer

      Visst var den!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.