Skärmavbild 2019-12-01 kl. 17.26.01

Val av färg till innerväggar i nya huset

Om ungefär exakt en månad flyttar vi in i vårt hus och nu börjar det nästan bli olidligt att behöva vänta! Jag planerar för fullt vilka färger vi ska ha på innerväggarna, hur allt ska möbleras, vad vi ska ha på väggarna och så vidare.

Jag är trött på vita och gråa väggar, som vi har i vår lägenhet idag. Nu vill jag satsa på färg. I sovrummet har jag funderat på flera olika nyanser men fastnat för “Alcro 866 Nötskal” som jag tycker är himla fin. Det är via Coloramas digitala tjänst som jag provat mig fram med färger som ni ser nedan. Där kan man välja mellan olika miljöer och får välja färg på väggar, golv och de större möblerna, så att man kan få ett hum om hur sina möbler ser ut ihop med den valda färgen.

Till vardagsrummet har jag tänkt en mörkare grön nyans.

Bilderna ovan och nedan är med samma gröna färg (Alcro 10 Chicken Coop) i lite olika stilar på vardagsrum. Vi har mycket trädetaljer i vårt hem, och nästan alla krukor är terrakottakrukor så jag tror att det kommer bli fint med en murrig grön nyans på väggarna till dem. Är lite nervös för att det ska bli för mörkt, men man måste ju inte måla grönt på alla väggar. Någon kan ju få vara vit om vi märker att det blir för mörkt. Och tanken är att vi ska få upp mycket tavlor på väggarna, och där kan man ju kompensera med ljusare motiv.

Nu räknar jag ner till den 3 januari då vi får nycklarna!

 

 

 

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.