second+hand+brudklänning

Bröllopsbruket öppnar upp showroom i Umeå

Bröllopsbruket är ett koncept där du som blivande brud kan handla moderna second hand-brudklänningar. De har idag showroom i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping, men snart öppnar de upp dörrarna för ett nytt showroom i norr, nämligen i Umeå! Mer specifikt, så öppnar de upp sitt showroom i min och min kollegas lokal – Studio Sisters in Law. Hurra!

Vi tackade ja till att ta emot konceptet i vår lokal i höstas och har haft nära kontakt med grundaren Frida Enslöw sedan dess. Den 21 mars 2020 öppnar vi upp dörrarna och då kommer över 100 moderna second hand-klänningar att pryda våra lokaler.

 

Hittills har vi främst erbjudit att sy upp brudklänningar från grunden i vår butik, samt kjolar från vår egen kollektion Ellen Marie Bridal. Men vi har alltid spanat på second hand-konceptet och har redan ett fåtal i vår butik. Men att ta in Bröllopsbrukets koncept är något helt annat och vi ser så mycket fram emot att kunna hjälpa blivande brudar att hitta sin drömklänning!

Frida Enslöw – Grundare av Bröllopsbruket

Hittills har vi främst erbjudit att sy upp brudklänningar från grunden i vår butik, samt kjolar från vår egen kollektion Ellen Marie Bridal. Men vi har alltid spanat på second hand-konceptet och har redan ett fåtal i vår butik. Men att ta in Bröllopsbrukets koncept är något helt annat och vi ser så mycket fram emot att kunna hjälpa blivande brudar att hitta sin drömklänning!

@Photospiration / @sophiehakanssonphotography

Det är som sagt den 21 mars som vi öppnar upp dörrarna, men det går redan nu att boka tid för provning hos oss via www.brollopsbruket.se.

Följ @brollopsbruket och @studiosistersinlaw på Instagram för att ha koll på alla nyheter inför öppningen.

Nu ser jag och Kristina SÅ mycket fram emot  den 21 mars!

@Photospiration / @sophiehakanssonphotography
1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.