YiningAloysius-116

Snart påväg till ICEHOTEL i Jukkasjärvi

På torsdag morgon beger jag och min kollega Kristina oss norrut och till ICEHOTEL i Jukkasjärvi. Där anordnade vi den tredje workshopen för bröllopsfotografer, tillsammans med Cole RobertsWay up North. Det två tidigare tillfällena har varit i Lofoten i Norge, så det känns kul att vara “på hemmaplan” i Sverige nu. Fotografer från bland annat USA, Grekland och Storbritannien är anmälda till workshopen och på torsdag eftermiddag får vi träffa alla i en vinterkallt Sverige. Det kommer vara ca -13 grader när vi fotograferar så det blir en tuff workshop.

Cole var uppe på ICEHOTEL i januari för att fotografera ett bröllop (som du ser ett urval av på bilderna nedan), så han har redan fått bekanta sig med omgivningen och vittnar om hur vackert både hotellet, iskonsten och omgivningen är.

Åh, tänk om vi får norrsken, det vore ju magiskt! Vi har spanat efter det under varje Lofoten-workshop men det har alltid varit för molnigt. Men nu håller jag tummarna för att det blir ett riktigt magiskt norrsken i helgen. Vi får ju norrsken även här i Umeå, men jag missar alltid när det sker och får se det på vänners sociala medier dagen där på istället… Så hjälp mig hålla tummarna så att jag får se det snart! Nu längtar jag till på torsdag!

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.