Beige tyllkjol

Beige tyllkjol och inspiration till elopement på Island

Innehåller reklam för egen verksamhet

Hur har ni det där ute? Jag hoppas att ni har det bra trots allt som händer. Jag jobbar så mycket hemifrån som möjligt, vilket inte är så svårt då jag främst arbetar bakom datorskärmen. Idag var jag däremot inne i vår brudbutik Studio Sisters in Law för att hjälpa två blivande brudar att hitta en brudklänning. En av dem köpte en klänning och slöja, och den andra var tvungen att fundera över vilken av de två favoriter hon provade som hon faktiskt skulle bestämma sig för.

När man inte får resa i världen just nu, får man drömma sig bort på annat vis. Idag bjuder jag därför på bilder från en av de senaste fotograferingarna som skett med vår beiga tyllkjol via vårt eget varumärke Ellen Marie Bridal. Det är fotografen Rivkah som är bosatt i USA, som tagit med vår tyllkjol på äventyr på Island.

Elopements är när man som brudpar rymmer iväg och gifter sig utan gäster. Ibland kan även ett fåtal gäster, så som närmaste familjen vara närvarande, men på ett “riktigt” elopement är det bara tänkt att brudparet ska fira för sig själva. Just Island är en populär destination för elopements och jag förstår varför. Se bara på de fantastiska bilderna!

Bilden ovan är min favorit! Det är sån kraft i landskapet på Island och det syns verkligen i den här bilden.

Stor kram från Umeå, ta hand om er där ute!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.