påsk

Påskhelg i Holmsund

Det har varit en minst sagt annorlunda påsk i år. Men det har inte varit en dålig påsk på något sätt! Vi har njutit av en relativt lugn helg med hemmafix. Vi fick fantastiskt väder både i fredags och lördags och har lekt mycket ute med en grannfamilj som vi blivit vänner med sedan vi flyttade hit för tre månader sen. Det är dock ingen ny bekantskap, för vi gick samma föräldrar-grupp 2014/2015 när vi väntade barn. Sen flyttade de från det område vi båda bodde på i Umeå och vi hördes inte mer. Det blev ett kärt återseende när det visade sig att det var just de som bodde i huset när oss. En dröm jag hade i samband med att flytta till hus, var att Sixten skulle kunna hitta en lekkamrat på gatan som man bara kan springa över till då och då. Och så är det nu! Plötsligt kan det knacka på dörren hos oss, och då är det grannpojken som frågar om Sixten vill leka. Så fint!

Vi spenderad påskafton tillsammans med dessa grannar, och hade ett knytkalas på relativt ansvarsfullt avstånd. Svårt att begära detsamma med barn dock. Det blev i alla fall en mysig kväll och jag ser fram emot fler grannkvällar och till middagar med vänner rent generellt, som inte blir av nu.

Grannarnas fina påskris
Full fokus på äggmåleriet.
Påväg hem från påskfirandet. Grannflickan på 3 år hade lånat Sixtens rullväska en dag, så nu fick den följa med hem till Sixten igen.

Idag har jag faktiskt jobbat i brudbutiken en snabb sväng. Vi har egentligen bara tidsbokningen öppen på torsdagar, fredagar och lördagar. Men fick ett mail från denna blivande bruden som bad om en tid då både hennes mamma och blivande svärmor var på besök i Umeå, så självklart ställde jag upp på det och åkte in. Hon hittade en fin second hand-brudklänning som både hon, mamma, svärmor och vänner över Facetime var enade om var den rätta klänningen för henne. Den satt verkligen som en smäck!

 

Resten av dagen har främst spenderats hemma, där vi bakat chokladbollar, lekt med bamsefigurer och sen avslutat eftermiddagen med en tur till havet.

Hoppas du som läser haft en mysig påskhelg!

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.