magazine

Om att vara entreprenör under Corona-krisen

Vad gör ni? Hur mår ni? Jag vet att jag inte skrivit på ett tag, men det är så svårt att veta vad jag ska skriva när allt är upp och ned. Själv har jag det ganska bra i min bubbla i Umeå, men på andra håll i världen är det ju väldigt kaosartat.

Men trots att samhället har stannat upp, så har inte drivet eller kreativiteten stannat upp bland många entreprenörer. Och det gillar jag att se! Det är nu det finns läge att stanna upp och utvärdera sin verksamhet, tänka nytt och fortsätta kämpa. Om detta och mycket mer pratar jag, Maja och Elin om i veckans avsnitt av fotopodden Fatta Foto. Det var ett avsnitt som spelades in förra fredagen och som släpptes idag den 30 april. Gå gärna in och lyssna! Avsnittet finns där poddar finns, bland annat här.

Förutom att prata generellt om entreprenörskap, så pratade vi en del om Sisters in Laws resa och om kvalitet och kärleken till foto. Har du någon timme över så lyssna gärna på avsnittet och berätta även gärna vad du tycker i en kommentar, så blir jag jätteglad. 🙂

Ta hand om er där ute, stor kram!

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Mia Anderberg

  Vilket inspirerande inlägg för just alla oss entreprenörer! Vad kul att ni har en podd. Det har jag missat. Kram❤️

  1. Zanna Metzer

   Det är inte vår podd, utan jag var gäst i podden Fatta Foto. Vore dock SÅ himla kul att ha en egen podd någon gång! 😀

 2. Skillad Florals

  Spännande!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.