header

Min vecka – jobbmässigt och privat

Plötsligt har det blivit vår och nästan sommar här i Umeå. Som alltid så är det ett väldigt hastigt hopp från vinter och vårvinter till att det blir sommar här uppe i norr. Igår satt jag, min kollega Kristina och min andra “kollega” Olivia och åt brunch i rådhusparken i Umeå. Olivia arbetar med marknadsföring på MVG-gallerian i city och vi har ett samarbete med dem, så vi träffas lite då och då både för att fotografera och fundera ut roliga planer för framtiden. Så himla skönt att kunna sitta ute och knappt behöva jacka nu – äntligen!

I studion är det mesta som vanligt. Jag och Kristina har tagit emot lite nya brudklänningar i veckan och försöker planera inför hösten. Nedan syns en av de vackra second hand-brudklänningarna som finns i Bröllopsbrukets sortiment just nu.

Vi har även fotograferat för Schalins of Sweden, som är en annan av våra samarbetspartners. Det har varit en riktig foto-vecka för mig och imorgon ska jag fotografera ännu mer tillsammans med Olivia.

Jag försöker att planera liknande arbetsuppgifter under en och samma tid, så att det inte blir så hoppigt i mitt jobbschema. Så det blev tre fotodagar den här veckan och sen har jag kanske 3-4 veckor innan jag behöver fotografera igen.

På hemmaplan myser vi i trädgården och på altanen. Köpte nya sommarkläder till Sixten igår, ett par orangea shorts och två olika tunna skjortor. Den gula som syns på bild och en liknande i brunt. De är köpta på Kappahl (märket Newbie) som jag tycker har de bästa barnkläderna av de “vanliga butikerna”.

Förutom att njuta av solen och värmen så har vi planterat lite. Köpte en fläderbuske, en krusbärsbuske och en björnbärsbuske i helgen. De är nu planterade och jag hoppas att de klarar sig!

Här hamnade fläderbusken, så nu längtar vi tills ett par år då vi kan skörda och göra saft! Fläderblommor ger sån Skånekänsla för mig. Där jag vuxit upp i Skåne är det fläder i princip överallt, ungefär som att vi har blåbär vart man än går i Umeå. Håll tummarna för att flädern klarar sig!

 

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.