_DSC9960

Bröllopsinspiration med mörkrosa tyllkjol

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Ellen Marie Bridal är mitt och min kollegas varumärke med tyllkjolar i olika färger. Vi startade märket för ungefär 2 år sedan och tycker det är så kul att hålla på med! När man i princip lever i bröllopsvärlden varje dag, så hittar man “tomrum” i vad som erbjuds och det fanns inget annat varumärke i Skandinavien som erbjöd kjolar i andra färger än vitt, ljusrosa och kanske ljusgrått. Men vi ville skapa desto fler färger och även satsa på lite starkare nyanser. I dagsläget har vi 8 olika nyanser på kjolar, men har tillgång till mer än 50 olika färger av tyll som vi kan skapa en kjol av. Vi har också tagit fram två chiffongkjolar i smalare siluett, en vit och en beige.

För ett par veckor sedan lånade vi ut vår mörkrosa kjol till fotograf Hannele Bång som tog med kjolen, modellen Josefin och blommor från Lilla Fröken Blomster, ut på äventyr i Västerbottnisk miljö. Här kommer några bilder därifrån!

Vi säljer inte bara våra tyllkjolar, utan vi hyr även ut dem till bröllop. I princip varje vecka är någon av våra tyllkjolar iväg på bröllopsäventyr runt om i landet. Våra två blå kjolar i olika nyanser är extra poppis på vinterhalvåret. Här hittar du ett exempel från i våras.

Min kollega Kristina är den som syr alla kjolar och numera även spetsbodys att ha till. I början erbjöd vi enbart kjolar, och gav den blivande bruden frihet att själv få matcha kjolen med valfri topp. Men det var många som efterfrågade en topp direkt i samband med köp av kjol, så vi tog fram några olika varianter till.

 

Nyfiken på att se mer från Ellen Marie Bridal? Spana in vår hemsida här: www.ellenmariebridal.com.

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. sandra

    Så fina kjolar och bilderna är magiskt vackra

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.