IMG_8573

En liten lunchdejt

Rester i all ära men med finaste sällskapet smakar allt bra! Julie är så rolig att umgås med, vi saknar förstås Wilhelm men med skolplikt och allt så hjälps det inte och jag vill ta vara på tiden känner jag, det smäller bara till så börjar Julie i skolan också. Vilken lyx att kunna ha barnen hemma!

Dagens rester bestod av pasta carbonara med lite sallad, körsbärstomater och parmesan. Enkelt och gott helt enkelt. Jag gillar den nya hörnan här i vardagsrummet! Den används som ett litet kontor för mig ibland men det är rätt mysigt att duka upp en fika eller lunch för två också!

I helgen åker vi till mormor och morfar, jag och barnen. Erik får stanna hemma och renovera tänkte vi, kanske går det fortare utan fru och barn haha.. Imorgon blir det kalas för barnens kusin som fyller tre och Julie har spenderat morgonen med att välja klänning.

Ha en fin helg!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.