IMG_1184

Semesterplaner och vinprovning i Stockholm

I samarbete med Taysta

Det riktigt pirrar i magen när jag tänker på att vi snart har semester ihop, hela familjen! Jag och barnen är helt lediga redan från midsommar! För första gången har vi inte varenda helg inbokad under semestern utan kan göra lite vad vi vill och vi kommer att växla mellan att bo här hemma och ute i stugan, kanske lite beroende på väder och vad vi vill göra för något! Känns lite lyxigt, men sen har vi ju husvagnen också som vi måste ut med förstås! Det är lite skönt att inte ha så många fasta planer men samtidigt är det ju roligt om vi har något inplanerat så vi har något att se fram emot!

Sommarens stora plan dock, vi har funderat på att åka ner till Stockholm en sväng och bo hos våra vänner ett par nätter! Det finns ju så himla mycket att göra där, tänk bara Skansen, Gröna Lund, kanske åka och kika på slotten och förstås ett besök på Rosendals Trädgård. Alla härliga restauranger…. Har en dröm att få gå på vinprovning också, det finns på massa fina platser i Stockholm, bland annat i en källare i Gamla Stan! Både jag och mannen uppskattar verkligen ett gott glas rött, lite ostar och sånt men vi är absolut inga vinkännare, så det vore väldigt kul att lära sig mer! Såg till och med att det fanns chokladprovning hehe…

Vi har iallafall fyllt upp utepoolen, bygger fortfarande på växthuset men hoppas det blir klart snart så vi får njuta av det! Har planer på att bjuda hem vännerna på någon slags premiärmiddag där ute men vi får hoppas att vädret vänder snart och vi får lite värme!! Det blir skönt med sommar iallafall även om det är lite jobb kvar innan i får njuta! Tänk att få avsluta semestern med en mysig vinprovning i Stockholm! Vad har ni för sommarplaner och har ni något tips på vad vi kan hitta på nere i huvudstaden?

Längtar efter sommarvärmen iallafall, så vi kan ha våra mysiga dejter ute på altanen!

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny