Jag var säkert 20 år innan jag lärde mig äta semlor. 25 kanske. Gillade varken grädde eller mandelmassa haha.. Nu tycker jag att det är hur gott som helst… saffranssemlor är nästan godare men det får vänta till jul! Jag gjorde en sats semmelbullar för ett tag sen men gjorde dem hälften så stora så de blev lite mer lagom (tycker jag) men då blev det ju en himla massa bullar. 24 stycken! Men det är väl helt okej att ha i frysen! 🙂 Nu är det dock bara fyra kvar…

Viktoria Holmgren
Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com
Detta inlägg har en kommentar
Gott!! Kanske ska testa nu när jag har lite extra tid över!