IMG_2593

Citron och vallmokaka

Alltså bakning. Min blogg börjar bli något av en bakblogg känner jag och ändå har jag alltid sagt att jag är så dålig på att baka, att jag aldrig tar mig tid och så ofta misslyckas… haha.. Sista året har jag skärpt till mig och tagit mig tid, kan kanske bero på att jag faktiskt haft tid då jag jobbat mindre! Och misslyckas har jag inte gjort på länge, kanske börjar jag få feeling för recept haha! Jag tänkte bara tipsa om ett så enkelt sätt att skoja till en sockerkaka! Tillsätt bara citroncest, några matskedar citronsaft och häll i någon matsked med vallmofrön i smeten. Sen ringlar du över en enkel glasyr av vatten, citronsaft och florsocker över kakan. Tänk så fin i sommar när man kan dekorera med trädgårdens blommor också!

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Frida

    Något som också är väldigt enkelt och gott är att göra en sockerkaka, dela den på två och smöra på kall vaniljsås (alltså sån där färdigköpt, pulver som man blandar med mjölk) och sen strö på röda vinbär, sen tillbaka med locket så sockerkakan blir “hel” igen. Blir sjukt gott!

    1. Viktoria Holmgren

      Men duu, det lät ju supergott! Älskar att det var så enkelt åxå! Tack för tipset!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.