Alltså bakning. Min blogg börjar bli något av en bakblogg känner jag och ändå har jag alltid sagt att jag är så dålig på att baka, att jag aldrig tar mig tid och så ofta misslyckas… haha.. Sista året har jag skärpt till mig och tagit mig tid, kan kanske bero på att jag faktiskt haft tid då jag jobbat mindre! Och misslyckas har jag inte gjort på länge, kanske börjar jag få feeling för recept haha! Jag tänkte bara tipsa om ett så enkelt sätt att skoja till en sockerkaka! Tillsätt bara citroncest, några matskedar citronsaft och häll i någon matsked med vallmofrön i smeten. Sen ringlar du över en enkel glasyr av vatten, citronsaft och florsocker över kakan. Tänk så fin i sommar när man kan dekorera med trädgårdens blommor också!
Viktoria Holmgren
Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com
Detta inlägg har 2 kommentarer
Något som också är väldigt enkelt och gott är att göra en sockerkaka, dela den på två och smöra på kall vaniljsås (alltså sån där färdigköpt, pulver som man blandar med mjölk) och sen strö på röda vinbär, sen tillbaka med locket så sockerkakan blir “hel” igen. Blir sjukt gott!
Men duu, det lät ju supergott! Älskar att det var så enkelt åxå! Tack för tipset!!