vintagefabriken_0021

När en sak tar slut tar en annan vid

För några månader sen tog jag och Lollo det stora och svåra beslutet att vi ska stänga ner vår kära butik Vintagefabriken. I alla fall som fysisk plats. Vår webbshop kommer få fortsätta att leva vidare länge till!

Men med tanke på att det kommer två bebisar i höst (med ca 2 veckors mellanrum haha) så måste något strykas om ekvationen ska gå ihop.

Hjälp så sorgligt det känns alltså. Men ändå. SÅ extremt skönt och som om en stor tyngd lyfts från mina axlar. Jag skulle inte orka upprepa samma procedur som när Chaplin var liten.

Stressen i att behöva vara på en plats vid fasta tider, att lida av sömnbrist men ändå behöva vara på topp och att få ihop logistiken med allt vad det innebär.

Känner att jag är klokare denna gång och inte vill ta på mig för mycket. Jag skulle absolut kunna göra det. För att jag är envis och vet att jag kan om jag vill. Men jag väljer mig själv denna gång. Och det känns så himla rätt.

Kanske kommer vi ha en fysisk butik någon gång i framtiden igen, kanske inte. Det får framtiden utvisa. Fram till den sista juli finns VintagefabrikenFridhemsgatan och efter det har vi ett härligt, ljust och trevligt lager och varsin kontorsplats hos Josefin på Betonggruvan.

Jag är ändå galet nöjd över att vi lyckats ordna det så bra för oss även denna gång. Om det är något vi är bra på så är det att få saker att funka, även om vi är väldigt röriga och inte alltid gör rätt val så får vi till det på något sätt. Det får man ge oss.

Hoppas att ni som har möjlighet vill komma förbi och säga hej och hejdå en sista gång innan vi stänger! Annars hörs och ses vi på nätet istället.<3

Mer om beslutet och våra 6 (!) år med butiken kan ni läsa här:

Hejdå Vintagefabriken och hej nya livet!

Psst. Gillar du inlägget? Glöm inte att klicka på hjärtat här nedan och slänga iväg en kommentar då och då. Jag ser nämligen det som min ”betalning” för att blogga. Att få tillbaka lite kärlek från er är guld värt ska ni veta!

38
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Sonja

    Hej, spegeln pa sista bilden är ursnygg, vad kostar den eller är den inte till salu? Tack!

  2. Volang

    @Sonja: Hej! Visst är den? Den är till salu och kostar 1500 kr och just nu med 20% rabatt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.