volang lovely life semester i malmo och kopenhamn-30

Dag 1 i Köpenhamn med bubble tea, fika på Larsbjörnsstrasse och besök på Stilleben DK

Detta inlägg innehåller gåvor.

Här kommer första skörden bilder från underbara Köpenhamn! Vi gjorde en favorit i repris och bodde på fantastiska Hotell Skt Annae där vi ju även bodde förra sommaren (se bilder därifrån i detta inlägg; KÖPENHAMN DAG 3; MED FRUKOST PÅ HOTEL SKT ANNAE OCH KÖPENHAMNS MYSIGASTE GATA).

Jag frågade dem om ett samarbete och fick till en bra deal mot att jag bjuder på lite bilder därifrån här på bloggen. Något jag gärna gör då jag tycker genuint bra om deras hotell.

Svårt att skriva sånt här utan att det känns krystat haha men jag tycker verkligen om detta ställe så väldigt mycket. Det är ett boutique hotell vilket gör att det känns mer genuint och ombonat än större kedjor.

Rummen är fräscha och luftiga med fina detaljer. Dessutom med en himla härlig utsikt.

Någon gjorde sig hemmastadd fort.

Att somna och vakna upp på hotell är så ljuvligt tycker jag. Den ultimata lyxen.

Efter att vi packat upp väskorna begav vi oss ut på stan. Vi bodde bara ett stenkast från mysiga Nyhavn. Så mysigt att strosa här och kanske köpa en glass. Men jag skulle absolut undvika att äta här på grund av svindyrt och inte så bra standard överlag  på maten.

Vi hoppade på en buss och hamnade på ett ställe som sålde bubble tea – hela familjens favorit! Det är ett iste med mjölk som finns i massa olika smaker som är vanligt i t ex Japan. Älskar det och har som regel att så fort jag ser ett ställe som säljer bubble tea så måste jag dricka det. Bra regel om jag får säga det själv.

Efter en liten promenad var vi framme här! På Larsbjornsstraede som jag tycker så mycket om.

Det är en jätteliten gata men fullproppad med mysiga caféer och butiker. Rekommenderas!

Efter en jättegod lunch på ett vietnamesiskt ställe var vi sugna på fika och smet in här.

Voulez Vous. Där de hade ett väldigt snyggt golv och himla goda bakverk.

Morotskaka de luxe.

Mums.

Chaplin var nöjdast i världen då han stunden innan fått en känsloring. Den underhöll honom i många timmar kan jag lova.

Sen gick vi vidare!

Hittade en magisk bakgård som tillhörde ett galleri.

Jag kunde ej sluta fotografera på grund av att det var så härligt. Fint med många krukor i olika färger och former såhär.

Gick förbi ett mysigt torg.

Skulle ha kunnat vara i Prag eller Italien.

Sen gjorde jag en avstickare in här. På Stilleben DK.

En inredningsbutik med utvald design och inredning.

Väldigt smakfullt och tjusigt allting. Hittade några galet fina linnedukar och servetter men köpte inget denna gång.

Sen gick vi (nåja vankade skulle jag nog snarare benämna min gångstil vid detta laget haha) hemåt och tog en lugn kväll på hotellet.

Tack för den mysiga dagen Köpenhamn!

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och här hittar du mig på Instagram.

28
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.