siri barje midnatt

Poddtips; Podden Margarinet med Siri Barje och Frida Lund

Här kommer ett finfint tips för er som gillar smarta, roliga, inspirerande och lärorika poddar. Om alla dessa kriterier passar in på era önskemål om en pod ska ni lyssna på Podden Margarinet av och med Siri Barje och Frida Lund.

Jag älskar verkligen denna podd och jag vet inte hur många timmar de här smarta och härliga kvinnorna underhållit mig när jag stått och packat paket på Vintagefabriken.

Podden handlar främst om mat och de närmar sig ämnet genom olika vinklar som t ex “Ensamätarstilar” (vad och hur man äter när man är hemma själv), “Gravid”, “Såsnörderi” med mera.

Så förutom att man får massa härlig inspo på enkel och god mat, att man får lära sig nya begrepp kring mat och att man lär sig att se på mat på ett annat sätt – så är de så roliga och underhållande att man aldrig vill att avsnittet ska ta slut. De lyckas också få in viktiga aspekter i avsnitten. Som t ex i avsnittet “Helt fri” där de pratar om ätstörningar.

Podden Margarinet görs alltså av Siri Barje (@siribarje) och Frida Lund (@godagrejer) – missa inte att också följa dem om du gillar podden!

Just nu plöjer igenom alla receptfilmer av Siri Barje hos Köket.se men snart är de slut. Så tipsa mig gärna om bra matprogram att kolla på i höst. Vilka gillar ni?

Foto av Malin Cropper via Midnatt.

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och här hittar du mig på Instagram.

17
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.