I helgen var jag och barnen själva. Och vi bokstavligen brottade ner våren och kittlade den. Helhjärtat. Vi räfsade, sådde, kaningosade (kan ni fatta att vi ska bli med kaniner?), påskpyntade, lekte och gjorde magentafärgad “glass”. Som vi serverade i nya glas som jag kärat ner mig i, champagneglas Coupe från Eva Solo.
Jag har alltid älskat allt som är rosa. Mat, inget undantag. Så vad hade vi då i denna efterrätt på två ingredienser?
Kvarg med vaniljsmak och några matskedar rödbetsjuice. Frös under natten och tog fram cirka en timme innan servering.
Då var den perfekt att dela i mindre bitar. Extra plus i kanten är att frusen kvarg inte smälter direkt. Mycket lämpad efterrätt om man har gäster på middag.
Nyttigt, gott och smidigt. Det är min efterrätt det. Heja kvarg och heja rödbetor.
Gillade ni det här inlägget? Blir alltid som ett barn på julafton när ni trycker på lilla hjärtat.
Detta inlägg har en kommentar
Mums vad gott! MÅSTE testa. Och så fina bilder!