Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Ljuvligt ö-liv i Stockholms skärgård

Ljuvligt ö-liv i Stockholms skärgård

Vi blev upphämtade med en liten båt på Värmdö häromdagen. Hade blivit bjudna till Mansörn, en liten liten ö i Skärgården där det bara finns ett hus och två bodar. Så sjukt fint där så jag storknade.

Vi blev bjudna på GT. Hade glömt bort hur gott det är. Min favvo-grogg.

 

En av småstugorna där vi hängde. Kolla fint!

 

Vi badade. Doris gillar att kasta sten.

 

Lite falsk marknadsföring kring den svenska sommaren för Doris kan jag tycka. Hon vet ju inte att det inte brukar vara såhär. Men vem vet egentligen för framtiden? Kanske är klimatapokalypsen nära. Vädret är ju underbart men skrämmer också skiten ur en just nu.

 

Badkläder på tork.

Så somnade Doris och vi satte oss för att äta här. Alltså kolla! Finaste matplatsen ever.

 

Räkor – ja tack! Känner ni känslan? Kan inte tänka mig nån bättre typ.

 

Det här är en av mina äldsta vänner – Sarah! Sarah och Staffan som vi hälsade på ska ha en bebis som ni ser. Den ska komma på tisdag(kejsarsnitt). På Doris födelsedag. Hur sjukt att vi får barn på samma datum?

 

Så här fina var vi när vi åkte den lilla båten ut till ön. Älskar den här bilden så mycket! Flytvästen var ingen favorit för Doris, men när båten tuffade iväg satt hon som ett litet ljus och tyckte det var spännade.

11

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Så himla vackra bilder!

  2. Så otroligt fina bilder. Nog är det lite extra med de där öarna i skärgården som en inte kan komma till, om ingen bjuder in en?! Som små hemliga paradis.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

11
Läs mer »
Stäng meny