DSC00512

Mariefred och Enköping

God lördag på Er! Förlåt för min frånvaro. Det har varit lite fix med bloggen, jag har varit iväg två heldagar och njutit av att inspireras. Lågan inom mig som brunnit är nu ännu kraftigare. Jag är så inspirerad, motiverad och glad över de val jag vågat göra på sistone. Vad har jag då gjort undrar ni? Jo, jag körde tidigt torsdag morgon och besökte underbara Malin (poppyloveyou) och Marianne i Mariefred. Jag fick besöka deras studio, Fabrikören. Det var en magisk plats. Jag kommer dela med mig av bilder därifrån snarast. Det var min första gång i Mariefred och mitt första möte med Malin och Marianne. Jag hoppas att det inte blir vårt sista.

Torsdagen i Mariefred

Klockan ringde tidigt på morgonen för jag hade en sex timmars bilfärd framför mig, men möten som dessa sker inte varje dag. Jag avsatte därför hela torsdagen och fredagen för att tanka mig själv med inspiration. När jag väl kom fram till underbara Mariefred hade jag en timme att vandra runt i staden. En liten stad med otrolig charm, precis som jag vill ha det! Det märktes att det var en gammal stad med lång historia. Klockan slog två och jag styrde mot Fabrikören. Jag svängde upp på grusvägen och parkerade bilen, tog ett djupt andetag och började traska mot entrén.Ett fast handslag senare öppnade Malin och Marianne med världens leende. Vi spenderade hela eftermiddagen i deras studio och drack extra gott kaffe. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, blev vänner över samtal om hundar, Skåne, fotografi, hur vi uppskattar vardagen och kaffe. Iallafall jag och Marianne. Malin försökte styra oss från att ständigt tala om hundar, haha. Vi gick senare vidare hem till Mariannes fantastiska hem och drack lite bubbel för att sedan avsluta kvällen på Gripsholms Värdshus. Det var en alldeles förträfflig kväll. När vi skiljdes åt kändes det som jag känt de hela mitt liv. De bjöd så mycket på sig själva, vilket jag tycker är otroligt viktigt i ett första möte. Jag tycker att man på så sätt att man bjuder in den andra individen till ett mer genuint möte. Man ser vem den andra verkligen är.

Nätverksträff i Enköping

På fredagen hoppade vi in i min bil och begav oss till Enköping. Vi var hembjudna till Mari där vi mötte 12 stycken underbara individer. Vi åt njöt av god mat, förundrades över det hem Mari byggt upp och talade om den bransch vi arbetar inom. Det var så otroliga många fina historier som delades. Det fanns utrymme för skörhet, kärlek och uppmuntran. Jag bestämde mig där och då för att det är möten som dessa jag vill skapa. Jag ringde Mari idag och vi kom fram till att vi ska styra upp allt fler träffar under 2020. Håll utkik, ni kommer inte vilja missa dessa! Nu måste jag dela med mig av några bilder från hennes helt fantastiska hem.

Tack till alla er som var där och öppnade upp er! Jag upplever att som kreatör känner man sig otroligt ensam i sitt skapande och verkande. I möten som dessa känner jag mig inte längre ensam. Jag känner mig mer inspirerad än på länge! Tack!

Klicka gärna på det lilla hjärtat.

87
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Cissi

  Gud så härligt att få tanka inspiration och låta sig själv bara vara i det. De måste jag träna på, lugna ner mig och låta mig inspireras. Så himla fina bilder också, magi magi🧡🧡

  1. Hannes Mauritzson

   Åh, tack snälla! Försöker verkligen utveckla min fotografering. Glad jag blir att du tycker om den <3

 2. Hannes så kul att se sitt hem i dina bilder du är super duktig! Jag ser verkligen framemot att göra spännande nya projekt med dig! Allt gott Mari

 3. Carina Rylander

  Ååå… Tack🙏🏼💓 Så Fiiiint💓 Så inspirerande 💓
  Ser mycket fram emot att följa Dig💞

 4. Sandra

  Alltså så fint! Och kan tänka mig vilken pepp-energi-kick att få spendera dagen där med alla de människorna. Hoppas jag får chans att vara med någon gång. Hade varit mer än magiskt!

  1. Hannes Mauritzson

   Man kommer liksom in med noll förväntningar då det är en helt ny plats för en.. Men det är precis som du säger, wow – den där energin!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.