Meddelanden-bild(1203795713)

Den perfekta söndagen

Godmorgon torsdag! Nu är det verkligen nedförsbacke till helgen. Underbart.

Idag tänkte jag göra ett inlägg som jag sett florera hos andra bloggare som jag själv älskar. Konceptet grundar sig i om man självmant fick välja exakt hur ens tillvaro skulle vara för en dag, hur har den då sett ut? Allt från hur man bor, vilka man umgås med till vad och vart man äter. En paus där ens drömmar får dominera, om även bara för en kort stund. Så nu kör vi! Håll i er!

Om bilderna inte har någon referens till en annan kreatör är de av min ägo, annars finns alltid länkar till personerna jag talar om.

En söndag i drömmarnas land

Först hade jag börjat med en frukost likt Sebastians. Hur magiskt ser inte detta ut? Hans frukostar är alltid så otroligt visuellt tilltalande och jag tror de är minst lika goda.

Därefter hade jag och Charlie gett oss ut på en morgonpromenad i ett soligt Sverige. Om det vore möjligt, vilket det är i mina drömmar, hade vi promenerat både i Helsingborg och i Mariefred för att svänga förbi hos Malin och Marianne i deras studio, Fabrikören. Där hade vi avnjutit ytterligare en kopp kaffe och givande samtal.

Efter ha besökt den kreativa duon hade vi traskat hemåt igen och svängt in på vår gård. Huset är gammalt och charmigt. Hemmet i mina drömmar den här gången äger Fanny Lindén. Rum i fil, äldre möbler i trä.. Underbart. Vi hade kommit hem till att Alexander tänt upp lite ljus och umgåtts med Hugo, vårt senaste tillskott som ännu är för liten för att orka gå en långpromenad. Vi måste vara försiktiga med de små valpbenen.

Har jag nämnt att detta är en söndag i min fiktiva dröm? Det har jag nog glömt. Mina söndagar är oftast mestadels fria från jobb, men som många av er är medvetna om är man aldrig riktigt ledig om man arbetar med digitala kanaler. Jag hade då slagit mig ner vid det här underbara skrivbordet hemma hos Mari för att skriva ett blogginlägg och uppdatera min Instagram. Troligtvis någon bild på en kopp kaffe som välkomnar söndagen. Till höger om mig hade det funnits otroligt många vackra detaljer att finna inspiration från..

När jag skrivit klart mitt blogginlägg och surfat lite på Instagram hade jag sadlat om och begett mig mot diverse loppisar! Jag letar just nu efter många smådetaljer och något högt avlastningsbord att ha i min ägo. Jag har en bild framför mig om hur jag vill att mitt kontor ska se ut. Nu gäller det bara att ha tålamod.. Ett konto som jag nyligen hittat, Gustavsloppis, delar med sig av så många vackra fynd. Drömmen hade varit att hitta några riktigt håll-truten fynd som fångar ögat när man går in i ett rum.

Alla dessa promenader, besök på loppis och sociala sammanhang hade dränerat all min energi. Söndagen hade slutat med att jag åkt hem till min lilla familj som gömmer sig där bakom pardörrarna hemma hos Krickelin..

Efter en längre tid i soffan framför diverse serier hade jag landat i sängen för att återigen kolla igenom vad som hänt i kanalerna jag finns. Troligtvis hade jag svarat på fina kommentarer, skickat kärlek och pepp andras väg för att sedan landa i att nu behöver jag sova. Självklart skulle min natt spenderas hemma hos Elsa Billgren i hennes lantställe på Gotland.

Såhär hade en av mina drömdagar kunnat se ut. Väldigt kravlösa och styrda efter mina nöjen. Fint sådär. Hur hade din drömdag sett ut om du orkar förklara i korta drag? Kram!

Klicka gärna på det lilla hjärtat. 

50
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Så härlig ❣️ läsning om din drömsöndag. Låter fantastiskt. Jag hade nog önskat mig själv mer energi, för att ta tag i det som är bortglömt här hemma. Annars är en 🌲skogstur inte långt borta, då jag bor så härligt vid naturens vagga. Kram

  2. Jag ser dig nästan gå runt på en loppis och bli glad över ett fynd; så fint beskrivet. Min perfekta söndag hade börjat med tvärtom mot din Med en helt enkel frukost; typ en skål yoghurt, Thats it. Så jag hade orkat ta mig ut med familjen snabbt, till något promenadstråk nära vår stad, eller en annan (gärna Helsingborg), så vi kan avsluta med en god fika någonstans (vi ville tro vi var skogsmänniskor ett tag, men det är vi inte haha!). Sedan hade vi gjort ett måste, men bara ett, och resten av dagen hade vi låtit barnen styra och så avslutat med en extra god middag (istället för den där frukosten du vet).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny