DSC00572

Ny vecka, nya tag

Godkväll i stugorna! Hur mår ni? Nu förstår ju även jag att en sådan fråga är svår att få besvarad, men det är en artighet att värna om ni som faktiskt finns här inne. Åh herregud, jag ska alltid bli så flummig och filosofisk i mina inlägg. Kan jag inte bara vara normal? Haha.

Idag har jag haft en helt OK dag, men jag har varit väldigt trött psykiskt och fysiskt. Det var så många fina människor som sträckte ut en hand och delade med sig om sina erfarenheter efter mitt inlägg på Instagram går. De berättade att de likt jag inte längre orkar samma tempo som innan sjukdomarna. Det slår mig nu att jag kanske inte berättat för er? Hm. Vill ni läsa mer kan ni besöka min Instagram. Okej, nu ska jag försöka förklara konkret. Säg att en vanlig vardag är 100% och av de procenten orkar jag kanske 70%. Jag har liksom kommit till insikt med att det är så mitt liv är just nu. Det kan bara bli bättre!

Min måndag har mestadels gått åt att promenera, bada, kamma och klippa Charlies klor inför hans frisörbesök imorgon. Lite jobb och fotografering har också ägt rum, men annars har jag lyssnat på kroppen och tagit det lugnt. Det kommer fler dagar. Visst?

Druckit kaffe har jag iallafall gjort i stora mängder vid detta ljuva bord i vårt sovrum. Jag vann ett skrivbord på auktion som jag trodde skulle leveras idag, men det visade sig att det inte är förrän på onsdag. Jag och datum.. Inte min starkaste sida! Då är tanken att jag ska få upp en spegel och knopplister. Det är så otroligt vackert att ha torkade blommor och sina finaste skjortor hängandes. Enkel dekoration som går att variera i tusen olika kombinationer! Det blir nog fint.

Vad händer i veckan annars då? Nja, inte så jättemycket faktiskt. På söndag åker jag till Stockholm med tåg för en snabbvisit, annars ska jag njuta av veckan som blir. Påminnelse till mig själv: bli bättre på att ta bilder i vardagen för att ha med de i blogginläggen. På så sätt kan det bli lite mer levande här inne och inte så konstlat, precis som jag vet att ni vill ha det. Nu blir det middag! Kram.

Klicka gärna på det lilla hjärtat.

75
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Cecilia Zetterlund

    Du skriver så levande att foton inte behövs alla gånger! 🌻

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.