3C5D1BC9-C44E-4E9A-AB4D-3F0144309D9E

SÖNDAG

Min lilla smoothie-tjej igår i sin nya fantastiska snurrkjol från How to kiss a frog, som hon fått av sin moster. Smoothie, eller ”sooti” som hon säger är det bästa hon vet och jag känner såhär i efterhand att dem där smoothieblendern är vårt bästa köp någonsin.

Vår lilla, stora tjej har faktiskt haft sleepover hos sin farmor och farfar inatt då mannen jobbar idag och jag måste göra klart den första inlämningsuppgiften till skolan som ska presenteras imorgon. Känns så konstigt när hon inte är hemma att jag nästan har svårt att koncentrera mig för det istället, haha. Igenkänning på det?

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Pernilla

  Hejsan!!
  Ja jag känner igen det där när min son sover över hos mormor/farmor så blir det såå tyst..

  Man saknar ljudet som dom bär med sig..
  Sen vet jag att han har det bra men ändå,vill ha han hemma!!

  1. Ingrid Wenell

   Ja men precis så! Och när de är hemma och härjar önskar man sig inget mer än en stund för sig själv haha 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.