Lovelylife Hooks Herrgard event middag inredning

LOVELY LIFE-TRÄFF MED EXTRA ALLT

Lovely Life event Katrin bååth ateljé

Lovely Life event Katrin bååth ateljé

Lovely Life event Katrin bååth ateljé

Så fick vi äntligen ihop vår efterlängtade Lovely life-träff med nästan hela gänget – och vilken träff sedan! Tror aldrig jag blivit så bortskämd förut och att få vara med på sådana här inspirerande events är en dröm som äntligen blir sann. Att få känna sig som en del av något större och kreativt, och att få hänga med så härliga människor som delar samma intressen. Nu är jag trött, fulltankad med inspiration och idéer och har fått ett gäng nya vänner som jag redan saknar. Det här trodde jag aldrig för några år sedan!

Vi startade vårt event hos Katrin Bååth och hennes magisk ateljé som hon skapat efter många års drömmande. Där åt vi lunch och lärde känna varandra. Så kul att många av oss aldrig träffats men ändå är det som att träffa gamla vänner. Sociala mediers magi ändå!

Lovelylife Hooks Herrgard event dubbeldorr inredning

Lovelylife Hooks Herrgard event kakelugn inredning

Lovelylife Hooks Herrgard event middag inredning

Lovelylife Hooks Herrgard event spa infinity pool

Hooks Herrgård – Vackraste platsen med ett genuint lugn

Efter lunchen bar det av till detta vackra och helt underbara ställe mitt ute i de småländska skogarna – Hooks Herrgård. Där väntade ett helt underbart spa med utsikt över den spegelblanka sjön, helt ljuvligt inredda rum och trerätters middag. Några av alla måltider vi fick testa var de godaste jag någonsin ätit. Här bodde vi två nätter och det finns ingenting att klaga på. Hoppas innerligt att jag får komma tillbaka en dag men min kärlek!

Lovelylife leva cafe hemma event Jönköping

Lovelylife leva cafe hemma event Jönköping

Jag och min nyfunne bloggvän och roomie dessa dagar – Nika (Skillad Florals).

Lovelylife leva cafe hemma event Jönköping

Lovelylife leva cafe hemma event Jönköping

Världens bästa Linda och Louise som dessutom hade med sig varsin femveckors bebis, födda på samma dag. Gissa om jag myste med dem!

Lovelylife leva cafe hemma event Jönköping

På Leva Café Hemma har de egna höns så att fynda färska ägg är ju ett måste!

Lovely life pyssel DIY sandbergs tapeter

Julpyssel på Leva Café

Dag två gjorde vi på Lovely Life en utflykt till helt magiskt vackra Leva Café Hemma, som är en inredningsbutik och café ute på landet, omringat av hästhagar och djup skog. Där bjöds vi på det godaste jag någonsin ätit – belgisk våffla med getost, päron och honung. Vi höll till i det drömmigaste orangeriet där vi fick gå loss totalt och pyssla julstjärnor med Sandbergs Tapeter. Fick inte någon bild på resultaten på grund av dåligt ljus, men de kommer ni nog få se i sociala medier framöver. Så mysigt att pyssla allihopa tillsammans!

Lovely life event hooks herrgard

Lovely life event hooks herrgard

Lovely life event hooks herrgard spa

Lovely life event hooks herrgard ingrid wenell

Hela Hooks Herrgård och dess omgivningar gav ett skönt lugn. Sjön var så magiskt fin att man blev harmonisk bara av att vara i närheten. Nu känner jag mig fullproppad med inspiration, positiv energi och kreativitet. Och mat förstås! Men det bästa av allt är alla nya vänner jag fått av detta och så himla kul att träffas på riktigt ibland och inte bara via skärmen. Saknar dem redan och längtar tills nästa gång vi ses!

Extra tack till Smålands Resorts som sett till att skämma bort oss rejält dessa dagar!

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Mia Anderberg

    Så vackra bilder Ingrid! Fina dagar med fina människor, kan det bli bättre! ❤️

    1. Ingrid Wenell

      Detsamma! Så kul att träffa alla 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.