44ffc572ef32431b91c2cd6828248be5

Tisdagstankar om inspiration.

Tisdag morgon, barnen har gått till skolan och jag sitter kvar med en stor kaffe i handen, men en pärm jag ska fylla med idéer (ja ni läste rätt – pärm, detta fenomen, men ack så bra grej ibland när jag vill printa en massa härligheter och liksom samla till en enhet) och ett huvud som snurrar. Jag har något stort på gång som jag inte kan berätta om förrän det är helt klart men det pirrar i hela kroppen på mig. Det är något jag drömt om så länge jag kan minnas och en tanke jag inte riktigt kunnat släppa. Så håll tummarna för att allt går i lås.

Förutom detta går mina tisdagstankar i inspirationen och kreativitetens tecken. Alla dessa asgrymma kreatörer som inspirerar mig varje dag. Här är några.

En av mina största inspirationskällor och en av mina favoriter bland modefotografer är Linda Alfvegren. Vi har jobbat ihop några gånger, bland annat med dessa bilder, som vi plåtade på Mallorca för många år sedan till min dåvarande kund Aspen. Linda skapar magi med sin kamera och har ett alldeles eget uttryck som jag älskar.

Just nu kan jag heller inte släppa blicken ifrån fotografen Emilie Ristevski aka Hello Emilie. Hennes bilder ger mig rysningar.

Matkreatören Diana Dontsova aka Diadonna är också en som alltid inspirerar mig, både bild- och receptmässigt.

Jag har en helt uppsjö av kreatörer som inspirerar mig, ibland får ni möta dem i ett kreativt porträtt som jag kallar Kolla kreatören, och ibland kommer jag tipsa om dem så här. Blir sååå nyfiken, vem inspireras ni av?

Foto: Linda Alfvegren, Emilie Ristevski & Diana Dontsova.

4

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Åh vad underbart att slå upp datorn och se en av mina favoritbilder alla tider! Alltså bilderna som Linda plåtade och jag stylade på Mallorca! Det var en så fin resa. Det var den gången jag lärde känna både dig och Linda ju! ❤️

 2. Åh va glad jag blir att du blir glad Mia. Saknar just den där resan. Så himla kul vi hade och så himla bra det blev. Måste få till at göra något ihop snart du, jag och Linda. Kraaaam Katrin

 3. Mina instagramfavoriter är bland annat:

  @angelica_rosengren
  @mariaemb
  @melvanius
  @heltenkelt
  @fotograflinaostling
  @gudrunlara
  @stylistarkivet
  @lisarydcarlsson

 4. Åh vilket härligt gång att följa, tack för tipsen Emma!
  Kram Katrin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny