3.5.14.4

Conscious Conspiracy bygger

Malin och jag håller på och inreder Garbergs nya kontor. Vi blev inspirerade av Trendenser och har byggt lampor som svävar i den vackra sekelskifteslägenheten.

3.5.14.2

3.5.14.3

2014-04-02 kl. 11.56.47

Bild från Trendenser på vad som behövs.

3.5.14.4

Men nu är det söndag och vi har lämnat skrikande ungar i våra mäns vård och tar tåget till Varberg och Krickelin. Det ska bli alldeles underbart!!

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Jenny

  Hej.
  Gud va snyggt ni gör, och vilken underbar lokal!
  Jag har en fråga angående färgen: Hur gör ni i det rum som ni målat grå lister och dörrkarm med det angränsande vita rummets dörrkarm? Ska själv göra nåt liknande med olika färger i olika rum och vet inte alls hur jag ska göra med dörrkarmen… Sen undrar jag om ni har namnet på den grå väggen och listerna (ser ut att vara något mörkare på lister/dörrkarm stämmer det?) Såg dessa bilder med det grå rummet från mvh borstahusen. Undrar även vad ni gjort med golvet för att få till den vackra mörka färgen… Många frågor jag vet, men väldigt tacksam för svar 😉
  Kram Jenny

  1. miaanderberg

   Hej jenny!

   Jag är jobbar på att komma med en fint svar på färgkoden. Är inte på kontoret i dag och färgburkarna har hamnat i något hörn i flyttröran. Men jag återkommer.Lovar!! Du måste ju passa på att använda Lovely Life rabatten på Norden Paint! Gäller fram till 15 maj.
   På dörrkarmen gjorde målaren så att han målade en sida av dörren grå. Den in mot grå rummet. Karmen fick en naturligt avslut då han målade in i “hålet” där dörren hamnar när man stänger den….. om du förstår hur jag menar. Så den stora delen av inner karmen är alltså vit… Om du inte förstår kan jag skicka dig en bild på måndag. Du kan maila din adress till mia@miaanderberg.com. Ha en fin helg!

 2. Malin

  Tjusigt! Och tack för inspirationen med lampan!

 3. miaanderberg

  Hej igen Jenny och alla andra som är intresserade. Färgkoderna är följande:
  Vägg: Hel matt grå färg 2502-B
  Snickeri: Blank färg grå 3502-B
  Konferensrum(petroleum) S 7020-B
  Köp på Norden Paint ange koden NPLovely för att få vår rabatt.
  Lycka till!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.