Det har varit full rulle och en ständigt underbar doft av stekt kyckling i studion de senaste 3 veckorna. Tareq Taylor har varit här och lagat kyckling på korsen och tvären. Alla kycklingrecept du kan tänka dig har passerat. Han gör sin nya kokbok Tareq Taylors Kyckling, Bonnier Fakta, tillsammans med ett proffsigt team foto:Marcus Lawett, stylist:Victoria Nordström och redaktör på Bonnier Fakta, Anna Paljak
Fantastiska råvaror såklart. Inköpta av Tareq. Jag passade på att fråga ut honom lite om det där med olika kycklingar. Och ja det är skillnad.
Det behövs mycket för att göra ett modereportage, frågan är dock om det inte behövs ännu mer för att göra en kokbok. tallrikar, bestick, mat…. Kolla in duktiga matstylisten Victorias jobb här. Att lägga upp mat snyggt är en konst!
Nu är det bara att vänta på att boken kommer ut i mars. Vi fick provsmaka och jag lovar att detta blir en bok att älska! Vem vill inte laga kyckling på korsen och tvären!
Så länge får vi nöja oss med en shawarma på stans bästa sharwarma ställe och som var med i mitt och Hannas senaste modereportage här på Lovely Life. Glada är vi ju också att Krickelin gillade det.
Love