Även tårtan är från Boho Bar Catering

Helgens bröllopsmässa på Nääs Fabriker + nytt provrum i Studio Sisters in Law

I måndags kom jag hem från Göteborg, där jag och Kristina ställt ut på en bröllopsmässa. Eller, det var utanför Göteborg, på Nääs Fabriker i Tollered närmare bestämt. Att ställa ut på bröllopsmässor är egentligen inte vår grej, men när man får nys om mindre, personliga mässor så deltar vi gärna om vi kan. Det här var andra året som Nääs Fabriker anordnade en bröllopsmässa och vi var runt 15 utställare på plats. Vi bodde även på Nääs hotell och det var ett av de bästa hotellen vi bott på – wow! Rummet, badrummet, frukosten och restaurangen var alla top notch! Här kan man även anordna bröllopsfester, och bli väl omhändertagen av deras personal och deras skickliga samarbetspartners.

Kristina fixar i vår monter innan gästerna anländer.

Det är alltid kul att få prata med blivande brudpar. Vi får ju sällan träffa dem då vi främst sitter bakom skärmen och inspirera till bröllop därifrån. Någon som får träffa desto fler brudpar för att prata bröllopsplanering är Johanna Kajson som vi hade i montern bredvid oss. Om du ska gifta dig och behöver hjälp med planeringen, se till att köpa hennes bok “Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson”. Där får ni massor av smarta tips inför er dag!

Inspiration till från In Estelles Pocket som hyr ut vintageporslin.

 

Mer inspiration till dukning från Brique Design och inredning, som är en butik som alltid finns i Nääs Fabriker.
Lars Wallin var på plats för att visa upp sina ringar som är gjorda i ett designsamarbete med Schalins of Sweden. Han hade monter utanför Ernst Forssell som har ett fast showroom på Nääs Fabriker, där man kan få hjälp att hitta sin drömring till bröllopet.

Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda över helgen, och tackar Nääs Fabriker så hemskt mycket för att vi fick komma!

Den här veckan är det mycket fix i vår studio, då vi förbereder inför våren och det nya konceptet vi ska ta in i Studio Sisters in Law. Läs mer om det i ett tidigare inlägg här: Bröllopsbruket öppnar showroom i Umeå. Hittills har vi bara haft ett provisoriskt provrum, då vi inte direkt satsat på fysisk brudbutik. Men från 21 mars kommer vi ha över 100 brudklänningar i lokalen och då satsar vi även på bättre provrum.

Så idag kom två hantverkare till oss för att sätta upp rör till provrum, belysning och speglar. De små ståpallarna på bild har de även specialgjort till oss, i samma matta som vi rullat ut i ett provrum nedan.

Nu fattas bara lite blomster, krokar och annat som ska upp på väggarna, sen är loungen med provrummen klart.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.