Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Barnfotografering

Barnfotografering

Det är något av en vetenskap. Det där med att få in 13 barn i olika storlekar på en och samma bild. De ska matcha varandra, ändå vara olika, alla ska ha skor, strumpor….. Det handlar min dag om i dag. Vi pratar om allt från storlek 22-40 i barnskor….ja…40…

barndoro

De är goa, de är glada, de ska alla vara med på samma bild nästa fredag. I dag sitter de på min anslagstavla. Nu ska de bara ha matchande skor också.

paz

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny