2F5D8BE4-E313-4BB5-A990-DCC32FC8E362

Jag vill aldrig sluta utvecklas

Godmorgon lördag, äntligen!

Det har känts som en otroligt lång vecka och att jag fått ingenting gjort. Jag har spenderat mesta delen av mina dagar med att romantisera hur jag nu helt plötsligt vill börja med mat/bak fotografering. Liksom, kolla här bara. Mitt hjärta stannar till och jag känner ett stort begär för att börja med just detta.

Det är en blandning av det lantliga och rustika med maten i fokus som får bilden att kännas så levande. När man väljer att lämna maten så hittar man andra detaljer i bilden som får en att uppskatta bilden som helhet ännu mer. Det kallar jag en lyckad bild!

Anledningen till att jag ständigt söker nya vägar att uttrycka min kreativitet genom är för jag vill inte låsa mig i något särskilt fack. Jag vill inte bli ihågkommen för endast fotografera  eller skriva om inredning, Charlie eller tunga ämnen. Jag vill vara allt. Om jag inte tillåter mig själv att utmanas och växa kommer min kreativitet att sakta men säkert att kvävas och lämna mig. Jag tror på att vi måste våga testa nya vägar och framförallt utvecklas som individer. I slutändan när ridån stängs kommer jag bara ha mig själv och allt jag skapat, då vill jag vara glad över det jag står kvar med.

Så nu är jag är i högsta tag på jakt efter bra loppisar där jag kan köpa bakredskap till en billig peng. Jag vill hitta formar med olika mönster som skapar en ytterligare dimension. Det där lilla extra. Jag hoppas att hitta det i Stockholm då jag ska upp för en snabbvisit men har några timmar att döda.

Och självklart krävs det då ett riktigt fint bord att använda sig av när man bakar eller fotograferar! Bordet ovan hittade jag på auktion för 350 svenska riksdaler. Ett riktigt kap!! Det var så många som frågade mig hur jag kan hitta alla mina möbler för en sån billig peng och i så pass bra skick, då ska ni veta vänner.. Det sker inte i fysiska loppisbutiker! Jag hittar bara en massor krimskrams när jag besöker loppisar. Det känns som alla andra hittar de mest magiska slagborden, skåp, stolar och dylikt medan jag brukar komma hem med någon kaffekopp och ljusstake.

Så vänner, mitt bästa tips till er är att kolla runt på olika auktioner online, blocket eller köp/sälj grupper på Facebook. Jag tycker att priserna och utbudet där oftast är betydligt bättre. Jag fortsätter dock att drömma om dagen då den där loppisen med allt jag önskar att finna dyker upp.. Haha. I värsta fall får jag skapa min egen loppis och locka folk till att lämna sina käraste ägodelar där.. Men att jag behåller det själv, likt en studio. Haha.

Nu tar jag nya tag och hoppas på jag kommer tillbaka med ny kraft och inspiration nästa vecka. Jag har ju egentligen ingenting att klaga på, men jag tror att det är min känsla av att vilja så mycket som sätter käppar i hjulet för mig själv. Jag vill liksom lite för mycket och gärna direkt. Jag kommer ofta tillbaka till ledorden ‘‘fortsätt att vara dig själv och gör det du gör bäst, resten kommer inom sin tid att komma till dig”. Det väljer jag att tro på. Kram!

Klicka gärna på det lilla hjärtat. 

55
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.