jeans.brogues

Pizza på grillen

_TML1755

_TML1760

_TML1768

_TML1758

_TML1762

_TML1797

 

Vi köpte en pizzasten till grillen förra sommaren, och jag ska säga er att dessa hemmagrillade pizzor slår allt jag hittills ätit i pizzaväg. Perfekt när man har vänner över som vi hade igår och alla kan ösa på med de man gillar mest. Min favoritfyllning just nu är chèvre, valnötter och lite honung.
Jag kommer att sakna vårt lilla kök så mycket när vi flyttar. Det är verkligen inget särskilt kök alls till utseendet, men det har funnits så mycket matglädje här. Trängsel kring spisen på midsomrar och doften av långkok på hösten. Jag tycker egentligen mest om sådana kök, där inte materialval och inredning är det viktiga. Där ingenting har sin absoluta plats utan allting istället trängs lite överallt och det alltid ligger lite mjöl kvar på någon bänk.
För ett kök ska ju ändå vara en kreativ plats tänker jag.
Sen är det såklart subjektivt vad man inspireras av, men personligen blir jag hämmad om det är för mycket ordning och reda och kala ytor.
Hoppas så att vi får samma känsla i vårt nya.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.